Over mij en mijn Visie

“There Is More Inside”
“There Is More Insight”

Deze zinnetjes vormen de basis voor de organisatie van waaruit ik, Steven van der Bles, onderneem.
Zit er meer aan de binnenkant wat onderzocht moet worden of is het juist de horizon verbreden en daarachter willen kijken.
Jezelf ontwikkelen, groeien, leren, veranderen, allemaal kernwaardes waarbij je zowel naar binnen als naar buiten moet durven kijken.
Zo kennen mijn klanten mij en het is mijn passie om dit in te zetten in de projecten waar ik bij betrokken ben.
Mensen helpen en daarmee de organisatie beter, efficiënter en prettiger laten functioneren, voor mij is er nauwelijks iets mooiers om te doen.

Steven van der Bles

Zo’n 20 jaar geleden kreeg ik een verzoek of ik i.v.m. ziekte van een trainer een aantal Excel trainingen wilde overnemen. Het werd de start van mijn trainers carrière. Ik vond het geweldig om interactie te hebben met cursisten en hen te mogen helpen met mijn kennis. Zelf die kennis onderhouden en uitbreiden is net zo leuk. Elke week zitten er nieuwe updates in het zeer uitgebreide Microsoft Office pakket die het digitaal werken beter moeten maken.
Ik leerde steeds meer en ik ontwikkelde mij als Microsoft Office Specialist.
We zitten in de overgang naar een samenleving waar we online (samen-) werken en 24/7 bij onze documenten en data willen kunnen komen. Dit fascineert mij enorm en inspireert tegelijkertijd.
– Kansen en bedreigingen,
– Early adapter of haken in het zand,
– Digi-vaardig of digibeet,
Ik zie uitdagende tegenstellingen en hoe mooi is het om de mensen in hun werkomgeving daarmee te mogen en kunnen helpen.

Neem gerust contact met mij op over deze zaken van gedachten te wisselen.
U zult ervaren dat er nog veel te winnen valt!