TIMI 365 Training en Blended Learning

Microsoft Office Trainingen.

Het Microsoft Office Pakket is op werkplekken het basisgereedschap.
Goede kennis van WORD, OUTLOOK, POWERPOINT en EXCEL is dan ook vanzelfsprekend geworden. Toch gebruiken de meeste mensen nog geen 50% van de aanwezige mogelijkheden en/of weten er het bestaan niet van.
Door de jaren heen zijn met die programma’s een enorme hoeveelheid aan documenten met informatie gemaakt en ‘ergens’ opgeslagen op netwerkschijven.
Met de komst van Microsoft Office 365 wordt die data in de Cloud opgeslagen en wordt het beheren ervan een stuk eenvoudiger.

“Office 365 is niet gewoon een volgende versie of upgrade van de bekende Office producten.”

Leren werken met Office 365 kan via de gewone klassikale trainingen. Maar dan is er te weinig aandacht voor het veranderproces wat een organisatie ondergaat als er sprake is van ‘een nieuwe manier van werken’. Er is meer begeleiding nodig om gebruikers anders te leren denken en doen. Allen dan kan het meeste uit dit samenwerkingsplatform gehaald worden.
Digitaal werken vraagt om digitale skills en die kan een gebruiker op verschillende manieren leren.
Wij bieden hiervoor Blended Learning aan.

Wat is Blended Learning

Binnen Microsoft Office 365 werken veel applicaties samen. Om daar mee te leren omgaan is voor iedereen een uitdaging. De een pakt dat meteen op terwijl de ander er heel veel moeite mee heeft. Om bij die individuele wensen aan te sluiten, bieden wij de gebruiker aan om kennis op te doen op een manier die het beste bij hem of haar past.
Zo heeft de gebruiker meer bronnen, zeg maar loketten waar hij naar eigen behoefte kan kiezen. Bovendien, erg belangrijk, op het tijdstip naar eigen keuze.
TIMI 365 biedt daarom vele loketten waar gebruikers hun kennis kunnen opdoen. Besluit een organisatie daar meerdere van in te zetten dan heb je Blended Learning.
Waar bestaat dat uit:

  • Klassikale of individuele training.
  • On-Line trainingen.
  • Floorwalking.
  • Workplace coaching.
  • Opzetten Office 365 Support desk, Inhouse of Extern.
  • Etc.

TIMI 365 verzorgt deze zaken zelf maar werkt ook samen met gerenommeerde trainingsinstituten zoals SpreadIQ, Global Knowledge, Learnwise, Aegolius, Centric, Westhaghe, Trainwise, Lerio, ExplainIT, Trainingsvisie, Trainingsvijver, enz.

Elke training wordt bij ons geƫvalueerd door de deelnemers.
De gemiddelde waarderingsscore voor TIMI 365 ligt rondt de 9 !
Een Office Training verzorgd door TIMI 365 is dan ook een garantie voor kwaliteit en resultaat.

Een aantal organisaties waar TIMI 365 de afgelopen periode actief was of is.

Wilt u meer weten? Via de contact pagina kunt u uw vraag stellen.